Ralliviikko on täällä!

Monella kilpailijalla nuotitus on alkanut tänään aamukahdekselta ja edessä on viikko Napapiirin henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa! Tänään kilpailijat pääsevät tutustumaan erikoiskokeisiin EK 3 Kaihuavaara, EK 4 Jyrhämäjärvi / Lapin Safarit ja EK 6 Siikakämä / Hanaa. Huomenna puolestaan aukeavat Puolustusvoimien alueella ajettavat erikoiskokeet EK 8 Heinunkierto, EK 9 Sarriojärvi ja EK 10 Ristilampi / Pohjanhovi. Torstaina vuorossa on vielä EK 2 Aittajärvi / Europcar.

Kilpailu käynnistyy perjantaina klo 12 lähdössä Mäntyvaaran huoltoalueelta ja edessä on seitsemän erikoiskokeen verran upeaa ralliseikkailua Lapin tuntureiden katveessa! Katsojat pääsevät tänä vuonna rallitunnelmaan kotisohviltaan rallin ja SM-sarjan sosiaalisen median, sähköisten seurantapalveluiden ja suorien lähetysten muodossa. Lähetykset näkyvät maksutta arcticrally.fi -verkkosivuilla ja kattavat lähes kaikki erikoiskokeet. Tarkempi lähetysaikataulu julkaistaan pian!

Katso rallin aikataulu täältä!

Muistathan, että katsojien pääsy erikoiskokeille on estetty!