Katsojat

56. ARCTIC LAPLAND RALLY AJETAAN ILMAN KATSOJIA!

Turvallisuus on aina ollut tapahtumamme pääprioriteetti ja on sitä tänäkin vuonna. Tästä syystä joudumme pyytämään katsojia pysymään poissa erikoiskokeiden varsilta ja seuraamaan tapahtumaa turvallisesti kotoa käsin digitaalisten kanaviamme kautta. Kaikki erikoiskokeille vievät tiestöt suljetaan pääteiden varrelta lähtien ja pääteiden varsilla on pysäköintikiellot. Yleisöä ei tulla siis päästämään erikoiskokeille, eikä suurinta osaa väliteistä edes aurata auki.

Perumme yleisöerikoiskeet Mäntyvaarassa ja Ounasvaaralla, sekä kaikki ralliin liittyvät yleisötilaisuudet, kuten lähtö- ja maaliseremoniat Rovaniemen keskustassa.

Rallin digitaaliset seurantakanavat

Koska emme voi päästää katsojia reitille, olemme panostaneet entistä enemmän digitaaliseen viestintään rallin aikana. Katsojat voivat seurata rallia niin perinteisten reaaliaikaisten tulosten ja GPS-karttojen avulla, kuin myös Arctic Lapland Rallyn ja Rallin SM-sarjan sosiaalisen median tileiltä.

Uutena huimana lisänä tuotamme tänä vuonna kattavat suorat TV-lähetykset verkkosivuillemme ja sosiaalisen median kanaviin, joilla pääset metsien siimeksen rallitunnelmaan ja kuulemaan kuljettajien mietteitä koko kilpailun ajan lähes kaikilta erikoiskokeilta. Lisäksi välitämme tunnelmat kilpailun lähdöstä ja maalista Mäntyvaaran huoltoalueelta, joten katsomista riittää koko kilpailun ajan! Lähetykset ovat maksuttomia, joten muista vinkata myös kaverisi nauttimaan maailman parhaasta talvirallista vaikkapa toiselta puolen maapalloa.

Tarkemmat lähetysajat ja muut digitaaliset kanavat rallin seuraamiseen löydät LIVE-sivulta.

Muista myös jakaa oma etäkatsojakokemuksesi muille some-kanavissa tunnisteilla #arcticrally ja #rallism!

Vuonna 2021 katsojien pääsy erikoiskokeille on estetty ja erikoiskokeet on suljettu yleisöltä!

Vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi joudumme estämään yleisön pääsyn erikoiskokeille. Kaikki erikoiskokeille vievät tiestöt suljetaan pääteiden varrelta lähtien ja pääteiden varsilla on pysäköintikiellot.


Kunnioitathan ohjeistusta, jolloin sekä mahdollistat kilpailijoille täysimittaisen kilpailun että meille kaikille mahdollisimman turvallisen tapahtuman!