merja2

Merja Luusua valittiin torstai-iltana 47. Tunturirallin rallitytöksi perinteikkäässä Pohjanhovin rallityttökisassa.  26-vuotias Merja on rakennustekniikan opiskelija, joka työskentelee myös rautakaupan myyjänä.

- Työt ovat vieneet mukanaan,joten opiskelut ovat vähän viivästyneet, huokaisee Merja. -Valmistun kuitenkin  tänä keväänä rakennusinsinööriksi.

Merja on varmuudella ensimmäinen insinööri-rallityttö. Tämänvuotisen  rallityttökisan voittajan sukujuuret juontavat äidin puolelta Saamenmaahan, joten tästäkin syystä Merja on oiva valinta Arctic Lapland Rallyn "maskotiksi".

Rallitytön työn koko kuva ei ole Merjalle vielä ihan auennut.   - Sain kutsun osallistua kisaan edellisenä iltana, joten rallityön roolin sisäistämiseen ei jäänyt kovin paljon aikaa. Kokemuksena Arctic Lapland Rallyn "maskottina" oleminen on varmasti mieleenpainuva.

Merja ja perintöprinsessansa Jennina Sieppi jatkavat haastattelun jälkeen edustamaan Tunturirallin mainetta ja kunniaa VIP-kylään, jonne saapuu emännöitäväksi kolmesataa ralli-intoista vierasta.

Official Partners:

Partners:

 

CUMULUS

rovaniemi

Europcar

image006

skoda rinta jouppi
 

Asset 5   arctic insentives

msp

hanaa

metsahallitus

lapinkansa 

suomen erikoistekniikka www