merja2

Merja Luusua valittiin torstai-iltana 47. Tunturirallin rallitytöksi perinteikkäässä Pohjanhovin rallityttökisassa.  26-vuotias Merja on rakennustekniikan opiskelija, joka työskentelee myös rautakaupan myyjänä.

- Työt ovat vieneet mukanaan,joten opiskelut ovat vähän viivästyneet, huokaisee Merja. -Valmistun kuitenkin  tänä keväänä rakennusinsinööriksi.

Merja on varmuudella ensimmäinen insinööri-rallityttö. Tämänvuotisen  rallityttökisan voittajan sukujuuret juontavat äidin puolelta Saamenmaahan, joten tästäkin syystä Merja on oiva valinta Arctic Lapland Rallyn "maskotiksi".

Rallitytön työn koko kuva ei ole Merjalle vielä ihan auennut.   - Sain kutsun osallistua kisaan edellisenä iltana, joten rallityön roolin sisäistämiseen ei jäänyt kovin paljon aikaa. Kokemuksena Arctic Lapland Rallyn "maskottina" oleminen on varmasti mieleenpainuva.

Merja ja perintöprinsessansa Jennina Sieppi jatkavat haastattelun jälkeen edustamaan Tunturirallin mainetta ja kunniaa VIP-kylään, jonne saapuu emännöitäväksi kolmesataa ralli-intoista vierasta.

Official Partners:

Partners:

 

 

 

rovaniemi

 

Europcar

image006

skoda rintajouppi rovaniemi
     

msp


 

 

varillinen pystylogo sv

 

lapinkansa 

 


 

BOTTOM