Infoa kilpailijoille

Haluaisitko upean muiston Arktisesta Seikkailustasi Arctic Lapland Rallyssa? Lapin Ilmakuvaus tarjoaa siihen nyt mahtavan ja ennennäkemättömän tilaisuuden!

Koptereilla Mäntyvaarassa sekä metsätaipaleella, käsikameroilla maanpäällä, incar-videota, maaliin tulon fanfaarit - tästä kaikesta syntyy taidolla tehty video juuri Teidän kilpailusta! Enää ei tarvitse näyttää pelkkää kuvaa sponsoreille vaan voit lähettää kokonaisen videon kilpailustasi. Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia lapinilmakuvaus (a) gmail.com. Hinta videolle 200€ sis. alv ja tilaukset suoraan Lapin Ilmakuvaukselta!
Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa niin alla olevasta videosta pääset näkemään vähän esimakua mitä tämä kaikki tarkoittaa! Lapin Ilmakuvaus on myös Facebookissa mistä pääset katsomaan edellisvuosien Arctic Lapland Rallysta tehtyjä videoita sekä muita heidän kuvaamaa materiaalia. Nämä söörit osaa asiansa!

 

Miten nuotitus sujuu? Lumi ja kirkkaus voi olla hankala ja rasittava yhdistelmä silmille, mutta Brillet tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan!

 

Brilletin Pasi on oikea mies tavoiteltavaksi, kun näköasiat autourheilussa mietityttää. Pasi on perehtynyt kontrastilaseihin ja tuntee läpikotaisin varsinkin nämä pohjoisen olosuhteet sekä näköä rasittavat tekijät. Vuosien kokemuksella ja monen kuljettajan näköä parantamalla tätä miestä voi kutsua todellakin ammattilaiseksi! Näöntarkastukset sekä lasien esittely onnistuu "virka-ajan" ulkopuolella - rohkeasti puhelin kouraan ja soittoa Pasille niin pistetään kokonaisvaltaisesti näköasiat kuntoon Hiukan Paremmassa Optikkoliikkeessä! 

Yhteystiedot: Pasi Hiukka, optometristi / 040 717 1988, pasi.hiukka (a) brillet.fi

 

Brillet logo

Official Partners:

Partners:

 

 

 

rovaniemi

 

Europcar

image006

skoda rintajouppi rovaniemi
     

msp


 

 

varillinen pystylogo sv

 

lapinkansa 

 


 

BOTTOM