Rovaniemellä lunta sataa ja penkat saa sitä myöten lisää korkeutta. Tämän talven lumitilanne näyttää toistaiseksi aivan loistavalta! Liki puoli metriä lunta on satanut jo tähän mennessä. Rovaniemen ja Kemijärven maisemat tarjoavat taas parastaan tammikuussa - siitä olemme varmoja. Arctic Lapland Rallyn ilmoittautuminen on polkaistu käyntiin ensimmäisen ilmoittautujan voimin ja odotamme teitä innolla lisää! Kotimaisten kuljettajien lisenssien hankinta vuodelle 2018 ottaa hetkisen aikaa, mutta uskomme ilmoittautumistahdin kiihtyvän heti kun lisenssit on hankittu.

Hanaa-lehden kestotilaajien stipendi

Yhteistyömme Hanaa-lehden kanssa kasvaa. Hanaa-lehti on Arctic Lapland Rallyn virallinen kilpailulehti tulevanakin vuonna ja ensi vuoden kilpailuun tarjolla on jollekin onnekkaalle Hanaa-lehden stipendiaatti-titteli! Kilpailuun 1-ohjaajaksi ilmoittautuneet Hanaa-lehden kestotilaajat ovat automaattisesti mukana arvonnassa, jonka pääpalkinto on ilmoittautumismaksun palautus sekä oma artikkeli Hanaa-lehden numeroon 2/2018! Jos et ole vielä tilaaja niin nyt on hyvä tilaisuus muuttaa tilanne ja päästä samalla lukemaan Suomen johtavaa autourheilujulkaisua! Tästä pääset tilaamaan lehden kotiisi

RalliSM-sarjan ilmoittautuminen käy kuumana

Odotus on vihdoin päättynyt ja kausi 2018 alkaa olla pikkuhiljaa käsillä. Rallin SM-sarjan ilmoittautuminen tiimien sekä ykkösohjaajien osalta on paraikaa käynnissä. Neljä kilpailijaa sieltä jo löytyy - Asunmaa, Hiltunen, Salo sekä Sello. Asunmaa nousi viime vuonna Arctic Lapland Rallyn voittajaksi viimeiselle Ristilammen erikoiskokeella. Tämän vuoden ilmoittautumista odotellaan ja katsellaan onnistuuko Asunmaa uusimaan voittonsa - vuonna 2016 Asunmaa oli SM2 luokkavoittaja eli meriittejä on Teemulle ehtinyt jo kertyä.

Sarjasäännöt vuodelle 2018 on julkaistu ja suurimpana sekä näkyvimpänä muutoksena tulee olemaan MM-tyyliset kilpailunumerot. Uutisia sarjaan liittyen pääset seuraamaan RalliSM:n nettisivuilta.

Official Partners:

Partners:

 

 

 

rovaniemi

 

Europcar

image006

skoda rintajouppi rovaniemi
     

msp


 

 

varillinen pystylogo sv

 

lapinkansa 

 


 

BOTTOM