Liikunnallinen Jenina yllättyi Tunturirallin rennosta tunnelmasta

 -Ralli on tuonut paljon ihmisiä kaupunkiin ulkomaita myöten ja kaikki ovat niin innoissaan, muotoilee   Jenina Rautionaho  vaikutelmiaan runsaan vuorokauden Rallityttö-pestinsä jälkeen. Ensimmäinen edustustehtävä oli perjantaina, kun hän oli lähettämässä kilpailijoita reissuun Lordin aukiolla.

– Onneksi sää suosi tänä vuonna. Varpaita alkoi nipistellä vasta kolmen tunnin pestin loppuminuuteilla. Kyllä siinä tulivat edeltäjät mieleen, kun kuvittelin heitä lähettäjän hommassa parin- kolmenkymmenen asteen pakkasessa. Kilpailijat ja toimitsijat olivat tosi mukavia ja rentoja, kiittelee vuoden 2016 rallityttö Tunturirallin  ainutlaatuista tunnelmaa.

Jenina  on 18-vuotias rovaniemeläinen kosmetologiopiskelija, jonka kokemus  Tunturirallista tai autourheilusta yleensäkin sijoittuu  aikaan ”joskus kauan sitten”, kun hän oli seuraamassa rallia perheensä kanssa.  – Ralliauton kyytiinkään en ole vielä päässyt, Jenna lisää – kuitenkin  ehkä hieman toiveikkaana.

Urheilumaailma on Jeninalle tuttua. – Koripalloa olen harrastanut pitkään. Opiskelut vievät nykyisin niin paljon aikaa, että en enää pysty täysipainoiseen harjoitteluun.  Ajatuksissa on kuitenkin aloittaa koripallon harrastaminen uudelleen, kunhan kosmetologin paperit ovat kädessä. Liikunta on  minulle tärkeää ja käyn lenkillä aina, kun ehdin, Jenina toteaa.

                Rallityttökisaan Jenina päätyi isosiskonsa aktiivisuuden ansiosta. – Kyllä se kisa jännitti, mutta oli loppujen lopuksi tosi kiva kokemus ja siitä jäi hyvä mieli, summaa Jenina torstai-illan tunnelmiaan. 

Rallityttöjen sponsorit v 2016

K-market Katajaranta
Autokoulu S. Nuutinen
Taiga Koru
Brillet: Hiukan parempi optikkoliike
SantaHair/Cutrin
Koneliike Korteniemi
Beauty Break
Gigantti
Arctic Warriors
Nili
Energia Polar
Napapiirin Energia ja Vesi
Choco Deli
Rantasipi Pohjanhovi
AlmaMedia/Lapin Kansa
Pomppiduu/Pekka Joutsen

Official Partners:

Partners:

 

Scandic Hotels logo

 

 

rovaniemi

 

Europcar

image006

skoda rintajouppi rovaniemi
 


     

msp

laser

 

master hanaa 1

 

varillinen pystylogo sv

 

lapinkansa 

 

energiapolar 

BOTTOM