Sinustako toimitsija?

Tammikuussa 2020 ajettavaan Arctic Lapland Rallyyn haetaan taas talkooporukkaa! Oletko Sinä reipas, oma-aloitteinen ja valmis työskentelemään yhden maailman ainutlaatuisimman talvirallin parissa?

Vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta autourheilutapahtumissa työskentelystä tai vapaaehtoistyöstä yleensä niin ei hätää, me koulutamme sinut tehtäviisi ja varmasti onnistut hoitamaan ne ammattimaiseen tapaan!

Käsipareja tarvitaan niin erikoiskokeille, katsastukseen, "siisteihin sisätöihin" sekä muiden juoksevien asioiden hoitoon. Erikoiskokeilla työskentely sopii kaikille kokemuksesta riippumatta, mukaan tarvitset vain itsesi, säänmukaista vaatetusta sekä iloista mieltä! Houkuttele ystäväsi myös mukaan ja niin pääsette yhdessä jakamaan tämän upean tapahtuman ja luomaan unohtumattomia muistoja. Kerro rohkeasti vahvuusalueesi meille ja me etsimme sinulle loistavan paikan, jotta pääset niitä hyödyntämään.

Talkooväelle tarjoamme lämpimän ruoan, eväät erikoiskokeille lähteville sekä polttoaineet Rovaniemen Urheiluautoilijoiden tiloilta tehtäväpisteeseesi ja takaisin. Lisäksi lauantai-iltana yhteisen kokoontumisen samaisilla tiloilla, missä pääsette näkemään muita talkoolaisia sekä kertomaan kokemuksistanne tehtävienne parissa. Keväällä järjestämme vielä kiitostilaisuuden kaikille talkoolaisille ja siitä infoa seuraa myöhemmin lisää.

Tervetuloa mukaan 55. kerran ajettavan Arctic Lapland Rallyn järjestelyihin!

Ilmoittautumiskaavake avataan syksyllä 2019